Cercetătorii francezi de la Universitatea Louis Pasteur din Strasbourg au anunțat că sucul de struguri are același efect benefic asupra bolilor de inimă ca și vinul roșu.
Vinul roșu și anumite tipuri de suc de struguri au un conținut ridicat de polifenol, substanță care blochează formarea proteinelor ce determină boli cardiovasculare.
Numai anumite sucuri, care conțin anumite tipuri de struguri și care sunt procesați într-un anumit fel, pot să determine producerea acidului nitric, care ajută la menținerea unor vase de sânge sănătoase și a unei tensiuni arteriale normale.
- Publicitate -
Cercetătorii francezi de la Universitatea Louis Pasteur din Strasbourg au anunțat că sucul de struguri are același efect benefic asupra bolilor de inimă ca și vinul roșu.
Vinul roșu și anumite tipuri de suc de struguri au un conținut ridicat de polifenol, substanță care blochează formarea proteinelor ce determină boli cardiovasculare.
Numai anumite sucuri, care conțin anumite tipuri de struguri și care sunt procesați într-un anumit fel, pot să determine producerea acidului nitric, care ajută la menținerea unor vase de sânge sănătoase și a unei tensiuni arteriale normale.