Unde pot medicii să participe la cursuri online despre diabet

de Alexandra MALACHI Luni, 09 Iulie 2012 293
Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice (SRDNBM) și-a lansat noua platformă on-line, unde specialiștii în domeniul sanitar pot accesa date despre societate sau se pot înscrie la cursuri de informare. 
Potrivit Societății Române de Diabet, site-ul www.societate-diabet.ro conține și informații despre evenimentele și campaniile derulate de societate, despre grupurile de lucru care vor fi organizate și despre cursurile on-line pe care SRDNBM le va iniția în curând. Cursurile vor fi disponibile în secțiunea e-learning, atât în format video, cât și în scris și se vor adresa profesioniștilor din sănătate.
"Scopul Societății Române de Diabet este de a contribui la creșterea permanentă a nivelului profesional, științific și deontologic al membrilor săi", se arată într-un comunicat al societății. Noul portal este dedicat tuturor medicilor diabetologi, nefrologi, endocrinologi, cardiologi, interniști, medici de familie și rezidenți care sunt interesați de prevenție, tratament și educație în diabet, nutriție și boli metabolice.
"Diabetul zaharat este o gravă problemă de sănătate publică în România și de aceea necesită o abordare eficientă și complexă. Pentru a crește calitatea vieții pacienților cu diabet zaharat, Societatea Română de Diabet organizează cursuri online și grupuri de lucru în domenii precum epidemiologia și prevenția diabetului, diabetul zaharat la copil și adolescent, diabetul gestațional, rezistența la insulină și complicațiile cardio-vasculare ale diabetului și alte domenii privind nutriția și bolile metabolice", a explicat dr. Maria Moța, președintele SRDNBM.
Astfel, platforma electronică va susține creșterea nivelului profesional al membrilor societăți și, în același timp, va fi actualizată în permanență cu informații despre evenimentele naționale și internaționale privind diabetul zaharat. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei