UPDATE. DOLIU ÎN LUMEA MEDICALĂ CONSTĂNȚEANĂ! A murit apreciatul medic Aurel Prună

de Vali PAPATANASIU Duminică, 06 August 2017 73953
UPDATE: "Domnul doctor a fost un om, un medic dăruit total profesiei ! A salvat viețile multor copii! A avut un drum greu dar drept în viață, fără compromisuri! Un mare iubitor al istoriei acestui neam! Dumnezeu să-l odihnească! A trecut în lumea drepților, la o zi după aniversarea a 65 de ani, aniversare care l-a prins pe patul de spital, în tratament intensiv", a declarat Carmen iulian Șeitan, asistentă medicală în blocul operator în care medicul specialist a lucrat peste 30 de ani !

Regretatul medic este depus la Casa Albastră, iar înmormântarea va fi luni, la biserica de pe str. Izvor, pentru cei care vor să îi dea un ultim omagiu.

UPDATE: Foști pacienți, dar și colegi de breaslă ai profesionistului și-au prezentat condoleanțe familiei îndoliate.

"Îmi pare atât de rău, de fapt nici nu-mi vine să cred…"
"Un om deosebit, cu un profesionalism extraordinar!!! Dumnezeu să te odihnească domnule doctor Aurel Prună."
"Cu durere în suflet, evenimentele zilei m-au forțat să vă dau teribila știre de trecere la cele veșnice, a celui care a fost dr. Aurel Prună, SCJU -Constanța, secția Chirurgie și Ortopedie Pediatrică ! Va mulțumesc pentru compasiunea si solidaritatea arătată!", a menționat Iuliana Carmen Șeitan, asistent medical generalist SCJU Constanța

Dr. Aurel Prună, medic chirurg-ortoped pediatru, a încetat din viață. Specialistul a fost extrem de apreciat de constănțeni, care îl caracterizau ca fiind profesionist, amabil și foarte deschis.
Dumnezeu să îl odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate! 
Taguri

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Tasente Zoua
6 august 2017
Dr.Aurel Pruna

Am ramas muta...imi pare fff rau, era un medic profesionist, dar mai ales un om DEOSEBIT. Condoleante familiei.Dzeu sa va odihneasca-n pace,suflet bun!

constantean
6 august 2017
xxx

Dzeu sa-l ierte si sa-i fie tarana usoara!!! Eu nu l-am apreciat si nici nu l-am adorat, am dus odată un copil nou-nascut si s-a purtat mizerabil, dar asta nu mai are importanta - Sa-i fie somnul lin!!!

Boghiu Dorin
6 august 2017
Dumnezeu sa îl odihnească un mare om, păcat

Drum bun Dumnezeu sa te aibă în pază nu voi uita nici o dată cit bine ai făcut familiei mele

MARIA din Cogealac
6 august 2017
Dr. Pruna Aurel

Dumnezeu sa va aiba in paza ,sa aveti somn lin si sa ma ajutati de langa ingeri .Va multumesc ca m-ati salvat de mai multe ori ,dar regret ca pentru dumneavoastra nu ati putut face nimic . Condoleante familiei si regrete eterne!

Gabriela
6 august 2017
Un om și un medic deosebit

Dumnezeu să-l așeze alături de cei drepți ! Un om și un medic cu pasiune pentru ceea ce făcea ! O adevărata pierdere pentru lumea medicală !

VIOLETA
6 august 2017
UN MEDIC DEOSEBIT

Drum bun , Dumnezeu sa va aiba in paza.Un om bun ,un medic de exceptie,o adevarata pierdere in lumea medicala. Condoleante familiei si regrete eterne.

Padure Filip Andrei
7 august 2017
Dumnezeu sa il odihneasca in pace

Dumnezeu sa il ierte a fost un medic devotat pacientilor muncii si cauzei de a incerca cat mai multe vieti. Si eu am fost operat tot de acest doctor de o banala hernie inghinala , mare om cu o activitate rasunatoare .Sincere condodeante familiei si tuturor celor indurerati.

Adina
7 august 2017
Dr. Aurel Prună

Acum aproape 26 de ani am ajuns la dânsul cu o problema pe care o avea fetița mea. Doctorii pe care i-am consultat vorbeau de operație, dar Dl. doctor Prună mi-a dat indicații pentru a evita operația. Un doctor profesionist și un om de omenie. Sper sa fie în depărta domnului și să-i răsplătească faptele bune care le-a făcut.

Mari
8 august 2017
Comentariu

Dumnezeu sa i odihneasca,oameni deosebiti despre care nu vom mai vb,dupa un timp,exact ca si dr Pastila victorian

Mari
8 august 2017
Comentariu

Dumnezeu sa i odihneasca,oameni deosebiti despre care nu vom mai vb,dupa un timp,exact ca si dr Pastila victorian

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei