Vă dor articulațiile? Medicii de la Centrul Flora vă consultă gratuit

de Florentina BOZÎNTAN Joi, 08 Ianuarie 2015 182
Afecțiunile reumatice sunt ușor de diagnosticat, însă greu de tratat. De la an la an, acestea afectează din ce în ce mai multă lume, pe măsură ce populația îmbătrânește. Oamenii tind să le ignore simptomele, căci fie nu le consideră grave, fie nu știu prea multe despre bolile care le dau. Medicii reumatologi atrag însă atenția că, în lipsa unui tratament administrat la timp, există riscul ca bolile reumatice să distrugă complet articulațiile și să producă deformări definitive.
Categoria vizată în special de afecțiunile reumatice este reprezentată de persoanele cu vârsta peste 50 de ani - bărbați și femei deopotrivă.
Pentru a veni în întâmpinarea constănțenilor, Centrul Multifuncțional Flora din stațiunea Mamaia anunță startul campaniei pentru investigarea unui sindrom reumatoid.
Astfel, pe parcursul lunii ianuarie, constănțenii asigurați la fondul național de asigurări de sănătate se pot înscrie în programul de evaluare, la Centrul Multifuncțional Flora. Au nevoie de un bilet de trimitere de la medicul de familie, pentru specialitatea reumatologie.
Evaluarea medicală constă în realizarea unui examen clinic general (testarea glicemiei, efectuarea unui EKG, măsurarea tensiunii arteriale), urmată de un consult de specialitate, realizat de medicul reumatolog. Dacă specialistul va recomanda un set de analize și/sau administrarea unui tratament, acestea vor fi asigurate de Centrul Multifuncțional Flora.
Atenție! Campanii similare sunt derulate, în aceeași perioadă, și pentru specialitățile neurologie și medicină internă.
Pentru mai multe informații și programări, apelați 0744 URGENT, 0744/874.368,
0754/227.060 sau trimiteți un e-mail pe adresa [email protected]
Taguri

Comentează știrea

oli
8 ianuarie 2015
Locuri de munca

Oferta locuri de munca pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei