Zilele Porților Deschise la Iowemed

de Andreea NĂSTASE Marţi, 06 Mai 2014 622
Centrul de Medicină Estetică și Funcțională "Hera" din cadrul Clinicii Iowemed organizează "Zilele Porților Deschise", eveniment în cadrul căruia pacienții beneficiază de oferte speciale, ocazie cu care pacienții vor beneficia de o evaluare corporală Nutrisvelt gratuită, în cadrul căreia se măsoară greutatea, masa de grăsime, masa musculară, rata metabolică, gradul de celulită. 
Este vorba despre zilele de 9, 10, 16 și 17 mai. Locurile sunt limitate, motiv pentru care este necesară o programare prealabilă, la numărul de telefon 0749/144.201, din cadrul Clinicii Iowemed de pe bulevardul I.C. Brătianu. 
Pe lângă aceste consultații, specialiștii Hera Body au pregătit și ofertele lunii mai, oferte care au reduceri de până la 60%. 
"Pacientele pot beneficia de oferte excepționale pentru îngrijirea tenului, dar și de programe de slăbire. De exemplu, avem un pachet care conține demachiere, tonifiere, curățare New Face de 15 minute și o mască adaptată fiecărui tip de ten, la doar 75 de lei, față de 105 lei. O altă ofertă este pachetul de slăbire «Happy Hours», care conține trei ședințe de cardio-bike, trei ședințe de ultrasunete și trei ședințe de vascu-sport, cu 250 de lei, în intervalul orar 9,00 - 17,00", a explicat dr. Veronica Taraciuc, specialist Hera Body Care, din cadrul Iowemed. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei