AmanetAuto.ro - cea mai nouă, rapidă și sigură soluție de finanțare pentru constănțeni

de Cuget Liber Marţi, 04 Iunie 2024 917
AmanetAuto.ro, una dintre principalele companii care oferă credit cu garanție auto, din România, și-a extins de curând operațiunile din regiunea de Sud, în Constanța.
”Extinderea din Constanța întâmpină nevoile pe care locuitorii orașului le au, când vine vorba de soluții financiare rapide și sigure – pentru ei și afacerile lor.
Deschiderea acestui nou punct de lucru marchează un moment semnificativ în strategia de creștere a companiei noastre, aducând aproape de mediul de afaceri din Constanța soluțiile de finanțare apreciate de sute de români, anual.”, spun fondatorii proiectului.
Finanțări rapide și sigure pentru toți
AmanetAuto.ro este cunoscut încă din 2009 pentru inovația adusă în serviciile de creditare. Procesul obținerii unui împrumut cu mașina este simplu și transparent, iar fiecare client primește finanțarea de care are nevoie într-un timp imbatabil. Acest lucru este esențial pentru cei care au nevoie urgentă de bani, fie pentru a acoperi cheltuieli neprevăzute, fie pentru a investi în alte oportunități.
De ce să alegi Amanet Auto Constanța?
Securitate: Toate contractele și tranzacțiile sunt efectuate în mod transparent și sigur, protejându-se astfel interesele clienților.
Fără verificări de credit: Orice împrumut cu garanție auto este acordat în baza valorii mașinii, fără a fi necesară verificarea istoricului de credit. Evaluarea se face pe loc, ceea ce înseamnă că fiecare client primește o ofertă corectă și transparentă bazată pe valoarea reală a autovehiculului său. Amanet Auto oferă până la 75% din valoarea automobilului cu care se garantează împrumutul, iar limita de credit este de până la 200.000 Euro.
Flexibilitate. Unul dintre cele mai mari avantaje pentru clienți este flexibilitatea în rambursarea împrumuturilor. Acest aspect este esențial, permițând clienților să își gestioneze finanțele fără presiunea unui termen fix și rigid, având stabilită contractual o perioadă de grație.
Noul sediu Amanet Auto Constanța este situat într-o locație accesibilă, facilitând astfel accesul clienților la serviciile oferite. Echipa de profesioniști de la Amanet Auto.ro este pregătită să ofere consultanță și suport fiecărui client.
Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial Amanet Auto.ro sau vizitați echipa locală din Constanța, de la sediul din B-dul Aurel Vlaicu 227 (Variana, intre METRO si TRITON), sau pot fi contactati la tel. 0723.444.200

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei