Anunț important de la CFR Călători

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 09 Iulie 2014 104
Reprezentanții CFR Călători oferă asistență persoanelor cu mobilitate redusă care călătoresc cu trenul. Pasagerii pot rezerva locuri speciale, pot fi primi însoțitori în incinta gărilor, asistență la urcarea sau coborârea din tren și asistență la bordul trenului.
În 29 de gări și 82 de trenuri InterRegio care circula în traficul intern și internațional, sunt puse, gratuit, la dispoziția persoanelor cu mobilitate redusă, îmbarcarea și debarcarea persoanelor în scaun cu rotile pliabil sau nu, cu sau fără însoțitor, prin soluții diferite adaptate fiecărui caz în parte, însoțirea în incinta gării și până la îmbarcare și însoțirea de la coborârea din tren până la ieșirea din gară a persoanelor nevăzătoare, cu deficiențe de vedere sau de auz și a persoanelor cu probleme neurologice.
Pentru a beneficia de aceste servicii, pasagerii trebuie să completeze un formular top, cu minimum 48 de ore înainte de plecare, cu precizarea tuturor detaliilor necesare. De asemenea, în situația în care cererea este depusă sub acest interval de 48 de ore, CFR Călători va încerca să o soluționeze în măsura posibilităților tehnice și organizatorice.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei