AVERTIZARE METEO PENTRU CONSTANȚA / Cod galben de ploi torențiale, grindină și vânt puternic

de Andreea PERHAIȚĂ Joi, 13 Iunie 2013 1253
Administrația Națională de Meteorologie a extins codul galben de vreme urâtă și pentru zona Dobrogei și județul Constanța. Astfel, pe parcursul zilei de astăzi, până la ora 23,00, sunt așteptate ploi torențiale, grindină și intensificări de vânt.


Potrivit meteorologilor, începând din a doua parte a nopții de miercuri spre joi și până la ora 23,00 a zilei de joi, 13 iunie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată și cea mai mare parte a Moldovei, Dobrogea, Muntenia, Oltenia, precum și în sudul și estul Transilvaniei. În aceste regiuni se vor semnala averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie și căderi de grindină. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în a doua parte a zilei de joi și la începutul nopții. Cantitățile de apă vor depăși local 20 până la 25 de litri pe metru pătrat și, izolat, 50 de litri pe metru pătrat. 


Taguri

Comentează știrea

hmm
13 iunie 2013
cta

Si de ce nu puneti o poza cu constanta?

Adrian
13 iunie 2013
Dar cu ce este poza?

Prietenash....pune o pereche de ochelari ca sa vezi mai bine...Sau u nu ai iesit inca din cartierul poarta 6?...Poza e din constanta...cartierul DACIA !!

Răspuns la: cta
Adăugat de : hmm, 13 iunie 2013
Si de ce nu puneti o poza cu constanta?
meteo
13 iunie 2013
meteo

oare o sa dati si voi vreodata o prognoza corecta?:) numai aiurea zilnic :) nici macar cand dati cu o ora inainte nu nimeriti

hmm
14 iunie 2013
poza

Era alta poza ma desteptule!

Răspuns la: Dar cu ce este poza?
Adăugat de : Adrian, 13 iunie 2013
Prietenash....pune o pereche de ochelari ca sa vezi mai bine...Sau u nu ai iesit inca din cartierul poarta 6?...Poza e din constanta...cartierul...

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei