Câte ore petrec românii pe Internet

de Andreea PERHAIȚĂ Joi, 11 Iulie 2013 71
Românii sunt pe locul al doilea în topul țărilor care petrec cel mai mult timp online, cu o medie de 18,6 ore petrecute săptămânal pe Internet.
Potrivit unui studiu recent, pe primul loc se clasează ucrainienii, cu 20 de ore petrecute online pe săptămână. Românii sunt urmați în top de turci, care stau 18,3 online pe Internet, săptămânal. 
La nivelul activităților desfășurate online, românii sunt și printre cei care folosesc cel mai mult mesageria instant. Ei folosesc servicii de mesagerie instant cu 60 la sută mai mult pentru a comunica online decât media europeană a utilizatorilor de Internet. 
În ceea ce privește navigarea pe Internet de pe mobil, acestea a crescut cu 42 la sută față de 2010 la nivel european. În prezent, 68 la sută dintre europeni dețin un mobil cu acces la Internet, dintre care 44 la sută folosesc un smartphone. La nivel european, există 426,9 milioane de utilizatori de Internet, ceea ce reprezintă 65 la sută din totalul populației europene. Numărul acestora a crescut cu 19 la sută față de anul 2010. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei