City Park Mall Constanța celebrează cu stil sărbătorile de Paște

de Cuget Liber Miercuri, 24 Aprilie 2024 10415
City Park Mall pregătește noi oferte tentante și experiențe complete pentru clienții săi, cu ocazia sărbătorilor de Paște.
Astfel, în intervalul 15 aprilie - 7 mai, vizitatorii centrului comercial vor avea parte de sesiuni cu stiliști personali, oferte și cadouri în aplicația mobilă SPOT, precum și de avanpremiera documentarului Nasty și de posibilitatea de a se întâlni cu protagonistul acestuia, Ilie Năstase, primul rockstar global al tenisului.
În această perioadă, alegerea cadourilor de Paște se transformă în șansa de a căștiga premii prin aplicația mobilă de loialitate la cumpărături, SPOT. La achiziții de minimum 1.000 de lei, pe maximum 5 bonuri fiscale, clienții pot câștiga premii precum: carduri cadou în valoare de 50 de lei, seturi de produse cosmetice The Rituals, vin spumant sau praline Lindt Luxury Selection. Pentru a beneficia de aceste cadouri, utilizatorii SPOT trebuie doar acceseze secțiunea Răzuiește și Câștigă din aplicație, să scaneze bonurile, să se înscrie în campanie și să răzuiască talonul. Toți participanții la campanie sunt înscriși automat la tombolă pentru a câștiga un lingou de aur Teilor de 10 g, 24k.
De asemenea, în perioada 10 – 17 aprilie, clienții City Park Mall pot obține 500 de puncte de loialitate, invitându-și prietenii să-și creeze cont în aplicație, iar aceștia vor primi la rândul lor 500 de puncte, odată cu noile conturi. Tot prin aplicația SPOT se poate plăti direct parcarea, iar în plus, cumpărătorii au acces la vouchere cadou în valoare de 50 sau 100 de lei, pe care le pot cumpăra de la Info Desk.
Alături de ofertele care îmbunătățesc experiența de cumpărături a vizitatorilor săi, centrul comercial găzduiește pe 26 aprilie, de la ora 19:30, avanpremiera documentarului Nasty, o incursiune fascinantă în viața și cariera lui Ilie Năstase. Spectatorii vor avea ocazia să îi întâlnească pe Ilie Năstase și pe doi dintre regizorii peliculei, Tudor Giurgiu și Tudor D. Popescu.
Surprizele de Paște pregătite pentru cumpărători continuă prin oferte și cadouri în cadrul evenimentului Privee de pe 27 aprilie, de lansare a noilor colecții de primavară Intimissimi, Calzedonia & Intimissimi Uomo.
·         Intimissimi și Calzedonia – reducere de 10%, valabilă atât pentru clienții cu card de loialitate, cât și pentru cei noi înscriși în program. 
·         Intimissimi Uomo - preț special de 39,90 lei pentru o selecție de tricouri Intimissimi Uomo.
Cele trei branduri de top oferă cu această ocazie și cadouri pentru achiziții cu valoarea minimă de 200 de lei, în cazul Intimissimi, de 150 de lei, pentru Intimissimi Uomo și de 100 de lei, la produsele Calzedonia.
Celor care sunt pasionați de modă și vor să rămână la curent cu ultimele tendințe, City Park Mall le oferă sesiuni de personal styling cu Andrew Christian, Mirela Platon sau Arina Basarabeanu. Stiliștii îi vor ajuta pe vizitatori să descopere ce produse li se potrivesc în funcție de obiceiuri, personalitate și preferințe. Sesiunea de styling este gratuită, durează două ore și poate fi rezervată prin aplicația mobilă SPOT, de către clienții care au atins în baza punctelor acumulate nivelul Elite sau prin înregistrare la Biroul de Informații din incinta centrului comercial.
City Park Mall își propune să le ofere clienților prilejul potrivit pentru a capta momentele petrecute cu cei dragi, printr-un photo corner tematic de Paște, amplasat în piațeta liftului panoramic de la etajul 1. Aici, vizitatorii își pot face fotografii zilnic contra-cost, în perioada 15 aprilie – 7 mai, între orele 10:00 – 22:00.
Mai multe detalii despre surprizele de Paște pregătite de City Park Mall se găsesc www.city-park.ro
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei