Târgul Back to School, la ediția a II-a Copiii se pregătesc de școală la Maritimo

de Andreea NĂSTASE Joi, 10 Septembrie 2015 173
În perioada 11-13 septembrie 2015, la Maritimo Shopping Center va avea loc cea de a II a ediție a Târgului Back to School organizat de către Kool Media.
Și în acest an, târgul va fi împărțit în două secțiuni: rechizite școlare și educație & extra-curriculare. Astfel, în cadrul standului de rechizite și papetărie - Novanis, amplasat în zona Info Desk, părinții pot achiziționa, începând de luni și până duminică - ghiozdane, caiete, penare și multe alte articole necesare unui nou an școlar reușit.
De asemenea, în perioada 11- 13 septembrie, părinții, pot afla informații și oferte educaționale din partea grădinițelor, centrelor afterschool, școlilor de dans și alte activități de dezvoltare personală, pentru pitici.
Printre expozanți se numără firme cu renume: Cambridge School of Constanța, Hello Teddy, Trupa de teatru JOY, Școala de Dans Master Dance, Neuron English, Centrul Cultural Turc Yunus Emre, Grădinița Mini London, English Kids & Teens- centru de limbi străine pentru copii i adolescenți, Novanis, Centrul Educațional "Colibri", Cămara cu Merinde, Grădinița Santa Maria del Mar.
Toți copiii se vor bucura de multe surprize puse la dispoziție de expozanți: vouchere cu lecții gratuite,ateliere de creație și ateliere culinare.
Și în acest an, o parte din taxa de participare plătită de expozanți va fi direcționată către organizația non-profit "Dăruiește Aripi", ce se implică în mod activ în sprijinirea copiilor bolnavi de cancer de la Centrul Focus din cadrul Spitalului Județean Constanța.
De asemenea, în cadrul standului Dăruiește Aripi, copiii sunt invitați să participe la ateliere de creație, unde vor învăța noi lucruri creative, cum ar fi origami, creație bijuterii și multe altele. Atelierele vor fi realizate vineri de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică de la orele 11:00 și 17:00.
Organizația "Dăruiește Aripi" în parteneriat cu S.C. KOOL MEDIA & ADVERTISING SRL-D., îi vor invita pe constănțeni să se alăture campaniei de reconstrucție și modernizare a secției de Terapie Intensivă Neonatală și a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Județean Constanța.
În acest an, cei mici, vor primi și sfaturi despre "pachețelul sănătos" prin intermediul Taniei Bordianu și al partenerului Cămara cu Merinde : vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 18 :00. La Atelierele Culinare, piticii vor descoperi, cât de repede și ușor se poate pregăti pachețelul sănătos și cât de bune prietene pot fi fructele și legumele. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei