Cu Glovo, poți ajunge la cât mai mulți clienți

de Cuget Liber Luni, 12 Decembrie 2022 5916
Vreți să faceți cumpărăturile rapid, dar nu aveți timp să mergeți prin magazine? Vă este foame sau intenționați să schimbați anumite lucruri prin casă? Cu Glovo, orice vă doriți, poate fi livrat în doar câteva minute. La acest moment, Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii de produse, care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, băcănii și supermarketuri, farmacii și magazine de vânzare cu amănuntul. 
Altfel spus, viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la ceea ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Așadar, printr-un simplu click, aflați rapid de unde puteți cumpăra ce vă interesează, aplicația fiind extrem de utilă pentru ambele părți, pentru clienți, dar și pentru partenerii Glovo, deopotrivă, cei care vă pun la dispoziție produsele pentru care voi, dragi clienți, ați optat! Dacă locuiești în localități precum Mamaia, Cernavodă, Constanța, Medgidia sau Ovidiu îți recomandăm să încerci aplicația Glovo chiar acum!
Practic, cu ajutorul Glovo, orice tip de business poate ajunge mai aproape de consumatori, iar pentru cei ce dețin o afacere, Glovo reprezintă o modalitate foarte importantă de a avea un business actual, în trend cu e-commerce-ul, care în ultimii doi ani a câștigat din ce în ce mai mult teren, o mulțime de utilizatori preferând comerțul electronic, în detrimentul celui fizic.
Mai mult decât atât, optând pentru Glovo, viitorii parteneri au posibilitatea de a-și dezvolta afacerea într-un mod eficient, sprijinind, în același timp, digitalizarea afacerii lor, și, desigur, fiind aproape de clienții săi, într-un timp record. Mai exact, având acces la platforma Glovo, IMM-urile au acces la o rețea mai mare de utilizatori și își gestionează comenzile într-un singur loc. În acest sens, vă putem mărturisi că Glovo are o bază lunară activă de 5 milioane de clienți la nivel mondial, ceea ce deschide o nouă posibilitate de bază de clienți pentru aceste afaceri, datorită digitalizării.
În plus, Glovo susține afacerile mici și promițătoare, astfel partenerii au mai mult decât acces la o rețea uriașă de utilizatori, au posibilitatea de a-și controla propriul canal printr-un magazin online ușor și să își gestioneze comenzile într-un singur loc.
Deci, dacă vreți să aveți o afacere profitabilă și să fiți cât mai aproape de clienții dumneavoastră, nu este nevoie decât să parcurgeți câțiva pași aici. În primul rând, spuneți-le specialiștilor Glovo despre afacerea voastră, completați locația restaurantului și informațiile de facturare, desigur, dacă este vorba de un local. Pasul 2: încărcați meniul sau catalogul, iar ei vă vor oferi sugestii cheie pentru a pune la punct magazinul. Pasul 3: începeți să primiți comenzi, iar odată ce comanda este gata, curierul o va ridica și o va livra clientului dumneavoastră în câteva minute. Deci, vedeți cât de simplu este?
 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei