Culoare și buchet. Specialiștii au degustat vinurile, la Mamaia

de Mirabela ȘERBĂNESCU Sâmbătă, 13 Iulie 2019 208
Pasionații de vin s-au reunit, săptămâna aceasta, la restaurantul "Harlequin" din Mamaia, în cadrul ediției de vară a Clubului Privat de Vin al Asociației Somelierilor din România (ASR), singura asociație de profil recunoscută la nivel internațional. Aceasta a avut loc concomitent la București, Brașov, Cluj, Constanța și Timișoara.
La eveniment, au fost prezenți atât membri ASR, cât și patroni de restaurante, patroni de wine-bar-uri și iubitori de vin. Cu această ocazie, au fost degustate numeroase soiuri de vin, de la cele mai importante case de vinuri din țară.
Potrivit lui Sevghin Menan Derviș, manager zonal de vânzări "Valahorum" și totodată manager ASR pe Dobrogea, acest eveniment are loc de patru ori pe an.
Pentru ediția de toamnă a Clubului Privat de VIN-ASR, conducerea Asociației Somelierilor din România și-a propus desfășurarea evenimentului în șase orașe.
Ce s-a întâmplat la Mamaia, zilele trecute? Participanții au degustat ca la carte vinurile, pentru care și-au folosit toate simțurile, în scopul diferențierii elementelor care variază de la un vin la altul: culoarea, densitatea, consistența, buchetul, tipul de struguri folosiți etc. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei