Atelier Cum îți poți dezvolta afacerea și online

de Andreea PERHAIȚĂ Sâmbătă, 01 Iunie 2013 215
Numai 10 la sută din companiile active din județul Constanța au, în prezent, un site de prezentare a companiei. În condițiile în care aproximativ 80 la sută din români au acces la internet, o pagină de prezentare online este deosebit de importantă pentru creșterea afacerii.
Tocmai pentru a sprijini întreprinzătorii interesați de această latură, Romtelecom Business Solutions a organizat, ieri, în Constanța, atelierul "Dezvoltă-ți afacerea și online" adresat companiilor care nu sunt prezente online. Participanții la atelier au primit îndrumare profesională pentru crearea paginii de internet a propriei firme și au aflat care sunt avantajele în a fi prezenți pe internet. Antreprenorii au avut ocazia de a-și crea propriul site de prezentare și au învățat cum să folosească instrumentele de promovare disponibile pe portalul afacereataonline.ro, cum ar fi newsletter-ul sau instrumentul de creare și editare a cărților de vizită.
Atelierul gratuit este parte a unei inițiative menite să ajute companiile mici și mijlocii să fie prezente în mediul online, prin intermediul unei platforme do-it-yourself. Inițiativa oferă posesorilor de afaceri posibilitatea de a-și dezvolta personal, în cinci pași simpli, website-uri pentru companiile lor, platforma online oferind și o serie de alte beneficii. Inițiativa este ideală pentru orice companie nou înființată sau de mici dimensiuni care nu și-a dezvoltat încă o carte de vizită online, respectiv website-ul companiei.
Utilizarea platformei este gratuită pentru un an, permițând deținătorilor de afaceri să-și personalizeze website-ul cu ajutorul unor tipare și texte predefinite, care pot fi ulterior modificate de către posesorul afacerii, conform specificului activității sale. Mai mult decât atât, platforma permite crearea unui cont de e-mail personalizat pentru respectivul domeniu, dar și dezvoltarea și transmiterea de newslettere pentru promovarea afacerii respective și uneltele necesare pentru analiza traficului de pe website-ul creat. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei