DISPARIŢIE MISTERIOASĂ. Doi părinţi oferă recompensă pentru a afla ce s-a întâmplat cu fiica lor, în anul 1990

de Alina DRACOPOL Marţi, 26 Iulie 2022 684
Doi părinţi din Braşov, ambii în vârstă de 80 de ani, oferă recompensă oricui le poate spune ce s-a întâmplat cu fiica lor, dispărută în anul 1990 şi despre care au aflat că a murit într-un accident bizar, fără să primească trupul fetei ori să ştie unde a fost înmormântată, scrie antena3.ro

Andreea Măeruşan avea 18 ani atunci când părinţii ei au văzut-o pentru ultima dată. Era o dimineaţă rece, pe 4 februarie 1990, la ora 07.00.
Tânăra, elevă la Colegiul Național "Dr. Ioan Meșotă", la Arhitectură, a ieşit pe uşa casei şi atunci a fost ultima dată când părinţii au văzut-o.
Mama Andreei, Maria Măeruşan, şi-a spus povestea într-o postare pe Facebook şi a cerut oricui are informaţii despre ce s-a întâmplat atunci să iasă în faţă. Mai mult, aceasta a oferit chiar şi o recompensă.

La şase ani după dispariţie, mama Andreei a primit două poze de la autopsia fiicei sale, atunci când a aflat că tânăra ar fi murit într-un accident bizar de tren la Zam, în judeţul Hunedoara. Totuşi, trupul fetei nu a fost niciodată înapoi familie şi nici nu se ştie unde ar fi putut fi înmormântat.

Citeşte mai departe...

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei