Modernizarea bulevardului Mamaia continuă

de Mirabela ȘERBĂNESCU Luni, 13 Mai 2024 258
Lucrările pe bulevardul Mamaia sunt în toi. De luni noaptea începe decopertarea carosabilul pe tronsonul cuprins între strada Soveja și strada Ion Rațiu, pe sensul de mers de la Delfinariu spre centru.
Începând cu ora 21:00, se va interveni cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe bulevardul Mamaia, între strada Soveja și strada Ion Rațiu, doar pe sensul de mers de la Delfinariu spre centru, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, până la ora 6:00, pe sectorul de drum pe care se lucrează. Lucrările vor continua toată săptămâna, fiind instituite aceleași restricții de trafic rutier, iar în funcție de condițiile meteorologice, sâmbătă, 18 mai, se vor executa lucrările de asfaltare.
Ca alternativă, conducătorilor auto care vin dinspre Delfinariu către centru li se recomandă să efectueze virajul la dreapta, pe strada Soveja, apoi la stânga, pe strada Chiliei. În timpul zilei, se lucrează la reabilitarea trotuarelor. Aici, se înlocuiesc bordurile, sunt montate pavele moderne, se construiesc casetele pentru spații verzi în care vor fi plantați arbori la toamnă.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei