Muzică ambientală și cu volum redus, la terasele din Vama Veche

de Andreea PERHAIȚĂ Sâmbătă, 11 Iulie 2020 173
Vama Veche își recapătă atmosfera boemă care a consacrat-o. Autoritățile locale au anunțat că, pentru a diminua riscul extinderii virusului Sars-Cov-2, începând din acest weekend, beach-barurile din Vama Veche cu program non-stop vor limita nivelul decibelilor la un registru mediu și vor asigura doar muzică ambientală.
"Vama Veche demonstrează din nou că este cea mai frumoasă comunitate de la malul mării. În urma unor discuții cu operatorii economici s-a decis ca Vama Veche să dea un exemplu, iar, în situații extreme, este nevoie de unitate și responsabilitate! Locațiile vor fi deschise, însă propunem turiștilor un alt mod de a se destinde. Nu ne dorim să schimbăm Vama Veche și nici să fim acuzați că îngrădim opțiunile oamenilor de a-și petrece timpul liber. Dar trăim o amenințare reală, iar agenții economici au fost extrem de receptivi", precizează primarul comunei Limanu, care administrează și Vama Veche, Daniel Georgescu.
Potrivit acestuia, pe toată durata sezonului estival, în serile de vineri și sâmbătă, volumul muzicii va fi coborât, iar muzica va fi specifică unei atmosfere mai boeme. "Vama Veche a fost, este și va rămâne un loc în care comunitatea este unită, solidară și responsabilă", susține primarul.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei