Noi câștiguri impresionante pentru tânăra balerină Georgiana din cadrul Complexului de Case „Micul Rotterdam”

de Petruta RIDICHE Marţi, 06 Februarie 2024 164
Tânăra balerină Georgiana din cadrul Complexului de Case de Tip Familial „Micul Rotterdam” a participat la concursul „Festivalul Stelele Aurii” de la București, unde a obținut rezultate impresionante. Tânăra este elevă în clasa a XI – a la secțiunea coregrafie/ prof. Coregraf Mihale Angelica Elena, la Colegiul Național de Arte „Regina Maria”.
Georgiana a impresionat juriul și a obținut: locul I / premiul special la disciplina Contemporan Pro - secțiunea solo – „Time”, locul II la disciplina - Balet clasic - secțiunea solo – „Quitri”, locul I / calificare în Finala Gala Show din 9 iunie – Wakanda Forever Grup și locul I la secțiunea grup, disciplina Lyrical – „Floricică trăistioară”.
„Georgiana a depus eforturi mari și a reușit să se impună într-un mediu atât de competitiv, demonstrându-și talentul și dăruirea în dans. Suntem mândri de reușitele tale și ne bucurăm că te inspiri și te dezvolți în continuare în această direcție. Felicitări și mult succes în viitorul tău artistic!”, îi transmit reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța tinerei balerine.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei