Nu abandonați deșeurile voluminoase pe domeniul public! Aveți la dispoziție bene speciale

de Petruta RIDICHE Luni, 06 Noiembrie 2023 278
Reprezentanții administrației locale Constanța informează că, săptămâna aceasta, cetățenii care locuiesc în cartierul CET pot depune deșeurile voluminoase de care nu mai au nevoie în containerul special amplasat în parcarea situată pe aleea Egretei.
De menționat că în această categorie de deșeuri intră obiecte de mobilier, canapele, saltele, uși, lucruri de uz sanitar, mochete, calorifere și alte astfel de produse. Bena specială în care le puteți depozita se află lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere.
Graficul de colectare a deșeurilor voluminoase poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea „Mediu”. În afara containerelor speciale care sunt amplasate, constant, temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290 A. Reprezentanții municipalității fac apel la constănțeni amintindu-le că depozitarea sau abandonarea pe domeniul public a deșeurilor, de orice categorie ar fi ele, constituie contravenție. Fapta se sancționează conform normelor legale în vigoare.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei