Prezentarea la ghișeele agențiilor fiscale nu se face fără programare

de Petruta RIDICHE Duminică, 10 Martie 2024 297
Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța reamintește cetățenilor că prezentarea la ghișeele instituției se face doar pe bază de programare.
Conform reprezentanților SPIT, prezentarea la ghișeele agențiilor fiscale se face exclusiv în baza unei programări, care se realizează accesând secțiunea Servicii online/Programare la ghișee. De asemenea, programarea se poate face și prin intermediul aplicației e-Tax mobile SPIT. De menționat este că încasarea obligațiilor fiscale se realizează în toate agențiile, fără programare la casieriile special amenajate. În continuare se pot depune documente prin mijloacele electronice la distanță, respectiv, platforma online e-Tax sau prin intermediul adreselor de e-mail ale instituției.
„Accesează secțiunea Programarea la ghișee, pe site-ul instituției sau în aplicația e-Tax Mobile SPIT, alege agenția fiscal, data și ora, atașează documentele necesare și rezervă-ți timpul rapid și comod! Respectăm programările, onorăm timpul dumneavoastră!”, transmit reprezentanții SPIT Constanța.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei