Restaurantele, unitățile de cazare și magazinele, la control!

de Mirabela ȘERBĂNESCU Luni, 12 Decembrie 2016 202
Direcția de Sănătate Publică Județeană (DSPJ) va începe în perioada următoare controalele în unitățile de alimentație publică, restaurante și unitățile de cazare care vor organiza mese festive de Crăciun și Revelion. "Aceste controale vor fi făcute până la sfârșitul anului, iar inspectorii sanitari vor verifica modul de aprovizionare, păstrare și preparare a alimentelor, dar și dacă sunt respectate condițiile igienico-sanitare atât în unită-țile de alimentație publică, dar și în unitățile care dispun de capacitate de cazare", ne-a declarat șeful DSPJ, Cristina Schipor.

În acest fel, se dorește evitarea tuturor situațiilor neplăcute care ar putea apărea, cum este cazul celei de anul trecut, din preajma sărbătorilor, când zeci de persoane și-au petrecut Crăciunul în stare gravă la spital după ce au mâncat musaca și ciolan cu fasole de la autoservirea unui hipermarket. Atunci, Protecția Consumatorilor nu numai că a închis unitatea, dar a și confiscat peste o sută de kilograme de alimente alterate și a dat o amendă de 30.000 de lei.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei