Restricții de circulație pentru şoferi, de Ziua Marinei

de Mirabela ȘERBĂNESCU Vineri, 11 August 2023 675
Au mai rămas doar câteva zile până la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Marinei Române. Potrivit Primăriei Constanţa, pentru buna desfășurare a festivităților, se vor institui restricții de trafic rutier. Astfel, în perioada 13 august, ora 14:00 - 14 august, ora 15:00, se vor institui restricții de circulație pe bulevardul Regina Elisabeta, tronsonul cuprins între strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 și strada Lebedei.
În perioada 14 august, ora 14:00-15 august, ora 15:00, traficul rutier va fi restricționat pe strada Remus Opreanu, de la Comandamentul Flotei, până la intersecția cu strada Revoluției din 22 Decembrie 1989. Totodată, se va interzice parcarea autovehiculelor pe strada Termele Romane și strada Lebedei (excepție parcarea de la Plaja Modern).
Marți, 15 august, în intervalul orar 6:00-15:00, se vor impune restricții de circulație auto pe traseul strada Traian - bulevardul Regina Elisabeta - strada Remus Opreanu - strada Lebedei - Direcția Agricolă- strada Revoluției din 22 Decembrie 1989, respectiv pe strada Valea Portului, de la Poarta 3. În intervalul orar menționat, se va permite accesul autovehiculelor destinate aprovizionării agenților economici din zona Portului Turistic Tomis pe la bariera de acces de la intersecția străzilor Yokohama cu Salonic. De precizat că strada Marcus Aurelius va deveni cu dublu sens pentru riverani și pentru aprovizionarea agențiilor economici ce își desfășoară activitatea în zonă. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Ultima oră

Titlurile zilei