VEŞTI BUNE PENTRU CONSTĂNŢENI. VOR AVEA O NOUĂ PARCARE!

de Petruta RIDICHE Vineri, 21 Iulie 2023 936
Echipele Confort Urban au amenajat noi locuri de parcare pe strada Pescarilor, din cartierul Faleză Nord, în spatele Universității „Spiru Haret”. Terenul despre care este vorba a fost eliberat de o construcție insalubră, ridicată abuziv, care trebuia să devină sală de jocuri de noroc. Astfel, au fost demarate lucrările de stabilizare a terenului. După demolarea construcției, a început readucerea terenului la funcțiunea inițială de parcare. Spațiul va fi pus la dispoziția locuitorilor din zonă.
Au fost montate, totodată, elemente de protecție pentru pietoni, și construită o jardinieră de mari dimensiuni, unde vor fi plantați în toamnă arbori și arbuști ornamentali. După ce s-au montat borduri noi, suprafața carosabilă a fost stabilizată prin așternerea de piatră. Au fost, ulterior, turnate și două straturi de asfalt – binder și uzură. La final, s-au aplicat marcajele rutiere.
Riveranii care vor să închirieze un loc de parcare vor putea depune cereri la Serviciul Siguranța Circulației Urbane și Parcări din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, începând cu data de 1 august.
Până la sfârșitul anului, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va construi alte noi parcări în diverse zone ale orașului. Lucrătorii SC Confort Urban au demarat, deja, lucrările pentru construirea unei noi parcări de mari dimensiuni în cartierul Inel 2, pe Aleea Topolog, pe un teren viran, situat în fața blocului H9.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei