Vreţi să comercializaţi mărţişoare? Iată ce trebuie să faceți!

de Mirabela ȘERBĂNESCU Vineri, 20 Ianuarie 2023 570
Serviciul Autorizare Activități Economice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța informează operatorii economici interesați că, începând cu data de 26 ianuarie, la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în bulevardul Al. Lăpușneanu nr.116 C (incinta City Park Mall - etaj I), se depun documentațiile pentru comercializarea de mărțișoare, felicitări și cadouri specifice perioadei, cu excepția ornamentelor florale. Potrivit reprezentaţilor primăriei, operatorii economici pot opta pentru maximum un amplasament/zonă și trei amplasamente pe firmă.
Dosarele vor conține următoarele acte: cerere tip; certificat de înregistrare de la Oficiul Registrului Comerțului; actul constitutiv al societății sau actul emis pentru desfășurarea activităților economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale, care să conțină codul CAEN 4789 (corespondent cod CAEN 5262).
Taxele pentru ocuparea temporară a domeniului public (pentru fiecare amplasament) sunt cele prevăzute în H.C.L. nr.614/2022, respectiv: 300 lei taxa de autorizare pentru desfăşurarea de activităţi temporare; doi lei/mp/zi pentru zona A şi un leu/mp/zi pentru zona B. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei