6 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man la Fenerbahce

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 07 Iulie 2023 161
Dennis Man (24 de ani) poate schimba clubul în această vară, după doi ani și jumătate petrecuți la Parma.
„Slăbită” după plecarea lui Arda Guler la Real Madrid, Fenerbahce caută să aducă un fotbalist de atac, iar Dennis Man se află pe lista turcilor. Potrivit publicației Ajansspor, gruparea din „Țara Semilunei” insistă pentru transferul internaționalului român, însă Parma a crescut pretențiile financiare în ultimele ore.
Concret, italienii solicită acum 6 milioane de euro în schimbul lui Dennis Man, asta după ce, inițial, „Cruciații” au cerut 5 milioane de euro. Rămâne de văzut dacă Fenerbahce îl va lua pe fostul fotbalist al FCSB-ului, ținând cont de suma încasată în ultimele zile, 20 de milioane de euro, după cedarea lui Guler la Real Madrid.
Săptămânile trecute, la câteva zile după meciurile României din preliminariile EURO 2024, Dennis Man a mers într-o vacanță în Mexic alături de Olimpiu Moruțan și Marius Marin.
Acum, fotbalistul Parmei este în Grecia, însă de această dată se află în prezența altor internaționali români, Valentin Mihăilă și Vladimir Screciu. Aceștia sunt în celebra stațiune Mykonos și profită de ultimele zile libere avute înaintea începerii noului sezon.
Atât Man și Mihăilă, respectiv Screciu vin după un sezon nereușit în tricoul echipelor de club. În cazul primilor doi menționați, Parma a ratat promovarea în Serie A, în timp ce ultimul a încheiat pe locul 4 cu Universitatea Craiova și nu va evolua în cupele europene.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei