Adrian Păun, one-man-show în Israel

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 10 Mai 2024 159
Adrian Păun (29 de ani) a avut parte de o seară magică în Israel. Fostul fotbalist al celor de la CFR Cluj, legitimat în prezent Bnei Sakhnin (formație din prima ligă israeliană), a reușit să contribuie din plin la succesul echipei sale, scor 2-1, în deplasare, cu Hapoel Haifa, din etapa a 7-a a play-off-ului din Liga ha’Al.
Adrian Păun a fost integralist pentru Sakhnin în duelul cu Hapoel Haifa din play-off-ul primei ligi din Israel și a avut o prestație excepțională. Concret atacantul lateral a reușit să furnizeze două două pase decisive la cele două goluri marcate de echipa sa. Unul dintre assist-urile furnizate de internaționalul român a venit chiar în minutul 90+3, la golul victoriei reușit de Itai Ben Hamo.
În urma succesului cu Hapoel Haifa, Bnei Sakhnin se află pe locul al 6-lea (ultimul) în play-off-ul primei ligi din Israel.
În afara celor două pase decisive oferite împotriva celor de la Hapoel Haifa, Păun a mai reușit să marcheze 3 goluri și să ofere un assist în celelalte 26 de meciuri jucate pentru Bnei Sakhnin în actuala stagiune. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei