Ana-Maria Popescu a câștigat Grand Prix-ul de spadă de la Doha

de Cuget Liber Duminică, 10 Decembrie 2017 129
Scrimera română Ana-Maria Popescu (ex-Brânză) a câștigat, duminică, Grand Prix-ul de spadă de la Doha (Qatar), după ce a învins-o în finală pe italianca Mara Navarria cu scorul de 10-6, potrivit site-ului Federației Române de Scrimă.

Acest succes vine la un an și două luni de la ultimul podium al sportivei de la CSA Steaua, când a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, alături de echipa de spadă a României, conform Agerpres.
Ana-Maria Popescu a evoluat sâmbătă în calificări, pentru ca duminică sportiva pregătită de Dan Podeanu și George Epurescu să treacă în primul tur de Beate Christmann (Germania), cu 12-7, în turul al doilea a învins-o pe rusoaica Tatiana Gudkova, cu 15-7, în optimi s-a impus cu 15-7 în fața italiencei Rossella Fiamingo, în sferturi a trecut cu 13-10 de rusoaica Tatiana Andriușina, în semifinale a câștigat cu 15-9 în fața chinezoaicei Hou Guangjuan , iar în finală a învins-o pe Mara Navarria.

Tot la Doha, Amalia Tătăran (CS Dinamo) a ocupat locul 30, Greta Vereș (CSA Steaua) s-a clasat pe locul 51, iar Maria Udrea (CSA Steaua), pe locul 53.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei