Antrenorul lui Dinamo se teme de meciul cu Săgeata

de Ovidiu ADRIAN Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013 129
Antrenorul formației Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că e conștient de faptul că echipa sa va avea un meci greu cu Săgeata Năvodari, considerând că doar neșansa a făcut ca elevii lui Tibor Selymes să piardă în ultimele trei etape ale Ligii I.
"Ne așteaptă o partidă în care noi trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a lua maximum de puncte. Întâlnim un adversar care are în componență jucători de calitate. Chiar dacă au pierdut în ultimele partide, au avut ocazii de a marca și doar neșansa a făcut să aibă rezultate nefavorabile", a declarat Stoican, citat de Mediafax.
Tehnicianul dinamovist speră ca terenurile pe care echipa sa va fi nevoită să joace în acest an să fie practicabile: "Nu cred că Selymes vrea să se răzbune. El va face tot ce-i stă în putință să fie bucuros după acest meci, să ne pună pro-bleme. Dar nici noi nu vom merge acolo doar cu gândul că suntem Dinamo și să nu o arătăm și pe teren. Indiferent pe ce teren jucăm o vom face. Chiar dacă trebuie să jucăm muncitorește, așa o vom face, pentru că noi trebuie să ne atingem obiectivul. Indiferent de starea gazonului, chiar dacă important ar fi să avem un teren bun".
Partida Săgeata Năvodari - Dinamo, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.00, pe stadionul "Farul" din Constanța. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei