Atleta veterană Veronica Negreanu, pe primul loc la Crosul Aniversar "Petru Ambruş"

de Sorin MIHALACHE Joi, 11 August 2022 200
Atleta constănţeană veterană dr. Veronica Negreanu s-a clasat pe primul loc la Crosul Aniversar „Petru Ambruş”, categoria de vârstă 90-95 de ani, competiţie desfăşurată, zilele trecute, în staţiunea Straja (judeţul Hunedoara).
„A fost un cros organizat în cinstea atletului veteran Petru Ambruş, multiplu campion naţional, care a împlinit vârsta de 85 de ani. Este o mare bucurie pentru mine că am reuşit să ocup prima poziţie.
La startul crosului, s-au aliniat atleţi veterani din toată ţara, dar şi foarte mulţi copii, din Hunedoara şi Lupeni. Organizarea a fost ireproşabilă, ne-am simţit cu toţii foarte bine, am făcut şi o scurtă excursie pe potecile munţilor, sănătate curată în mijlocul naturii.
Ne-am dori ca şi la Constanţa să avem astfel de evenimente, în care să fie angrenaţi atleţi ajunşi la vârsta a treia”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, dr. Veronica Negreanu.
Pentru atleta veterană din Constanţa, urmează o nouă provocare: participarea la Campionatul Naţional în aer liber Masters, care va avea loc, în zilele de 20 şi 21 august, la stadionul „Iolanda Balaş” din Bucureşti.
Foto: Cuget Liber
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei