Atleții constănțeni vor aurul și la Campionatul Balcanic

de Sandra MIHĂILĂ Sâmbătă, 26 Iulie 2014 98
În acest week-end, la Pitești, va avea loc Campionatul Balcanic de atletism pentru seniori. Competiția se va desfășura pe perioada a două zile, sâmbătă și duminică, și sunt așteptați aproximativ 600 de sportivi și sportive din 15 țări.
Atleții de la CS Farul nu puteau lipsi de la acest concurs, pentru care s-au pregătit intens. După ce a cucerit medalia de aur la proba de 100 m din cadrul Campionatului Național, Andreea Ogrăzeanu va participa la trei probe în cadrul Campionatului Balcanic, 100 și 200 metri și 4X100.
O altă faristă care a avut un rezultat remarcabil la concursul național de săptămâna trecută este Cristina Bujin, antrenată de Bogdan Tudor, care va participa la triplusalt. Mihaela Bobocea a câștigat argintul la Naționale, la 1.500 m, și va concura la aceeași probă, fiind antrenată de Valentin Anghel.
Cornel Bănănău s-a înscris la 110 m garduri, antrenorul său fiind Marian Ciser. Presiune mare apasă pe umerii sportivilor, având în vedere că toți au cucerit aurul în urmă cu câteva zile la aceleași probe la care participă și acum, în afară de Bobocea, care a fost medaliată cu argint. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei