Baschet / Opt componente ale lotului naţional 3x3 vor primi titlul de sportiv de înaltă performanţă

de Sorin MIHALACHE Joi, 14 Iulie 2022 170
Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet a demarat procedurile pentru solicitarea de acordare a titlului de sportiv de înaltă performanţă, prin Ordin al ministrului Sportului, în vederea acordării indemnizaţiilor lunare pentru opt sportive, care îndeplinesc condiţiile impuse de HG 1447.
Toate cele opt sportive sunt componente ale lotului naţional de baschet 3x3:
Ancuţa Violeta Stoenescu - a obţinut locul 7 la JO Tokyo 2020; în ciclul olimpic aflat în derulare, s-a calificat la turneul final al 3x3 World Cup şi s-a calificat la turneul final 3x3 Europe Cup, în proba olimpică de baschet 3x3.
Sonia Ursu Lee - a obţinut locul 7 la JO Tokyo 2020; în ciclul olimpic aflat în derulare, s-a calificat la turneul final al 3x3 World Cup şi s-a calificat la turneul final 3x3 Europe Cup, în proba olimpică de baschet 3x3.
Alina Podar - în ciclul olimpic aflat în derulare, s-a calificat la turneul final al 3x3 World Cup şi s-a calificat la turneul final 3x3 Europe Cup, în proba olimpică de baschet 3x3.
Anamaria Vîrjoghe - în ciclul olimpic aflat în derulare, s-a calificat la turneul final al 3x3 World Cup şi s-a calificat la turneul final 3x3 Europe Cup, în proba olimpică de baschet 3x3.
Bianca Fota - în ciclul olimpic aflat în derulare, s-a calificat la turneul final al 3x3 Europe Cup, în proba olimpică de baschet.
Teodora Manea - în ciclul olimpic aflat în derulare, s-a calificat la turneul final al 3x3 Europe Cup, în proba olimpică de baschet.
Sonia Cazacu - în ciclul olimpic aflat în derulare, s-a calificat la turneul final al 3x3 Europe Cup, în proba olimpică de baschet.
Andreea Mititelu - în ciclul olimpic aflat în derulare, s-a calificat la turneul final al 3x3 Europe Cup, în proba olimpică de baschet.
Foto: Federaţia Română de Baschet / frbaschet.ro 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei