Campionat Național "cu greutate", la Constanța

de Sandra MIHĂILĂ Vineri, 11 Iulie 2014 128
Campionatul Național de haltere pentru cadeți și juniori III se va desfășura la Con-stanța, în perioada 15 -19 iulie. La competiție, vor participa și copiii de 10-12 ani din toată țara, care au fost selecționați prin programul "Pierre de Coubertin". Astfel, sunt așteptați aproximativ 100 de sportivi să sosească la campionatul organizat la malul mării. 

De la acest concurs, nu puteau lipsi nici micii campioni ai Constanței, CS Farul având reprezentanți înscriși la ambele categorii. Antrenorii Mariana Dumitrescu și Angheluș Beșleagă au cinci tineri participanți la cadeți: Bianca Dumitrescu, Cătălina Chicioreanu, Cosmin Sava, Ionuț Constantin și Petre Popa. Pentru juniori III, antrenorii i-au pregătit pe Georgiana Palanga, Narcis Chiujdea, Ionuț Arsu și Albert Mărgăritescu. Tot de la CS Farul, antrenorul Aurel Tătaru i-a antrenat pe Alexandru Paliciuc, la categoria cadeți, iar la juniori III pe Ștefania Morar, Ionuț Morar, Darius Tătaru și Mathias Letea. Șansele ca și sportivii constănțeni să urce pe podium sunt mari, având în vedere că aceștia au început participarea la competiții naționale și pregătirea pentru Campionatele Europene și Mondiale. 

"Am speranța că vom avea un premiu atât la fete, cât și la băieți și să rămână la Constanța un titlu", ne-a spus antrenorul Angheluș Beșleagă. 

Campionatul Național va începe marți seară, 15 iulie, la ora 16.00, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru".

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei