Campionatul Naţional U12 de baschet 3x3, în iunie, pe terenurile BTT Costineşti

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 25 Mai 2022 187
La sugestia mai multor structuri sportive participante la Festivalul de baby şi mini-baschet de la Costineşti, de a devansa competiţia naţională de baschet 3x3 cu o săptămână, din motive financiare şi administrative, Federaţia Română de Baschet a decis ca întrecerile Campionatului Naţional U12 outdoor de baschet 3x3, ediţia 2022, să se desfăşoare, în zilele de 25 şi 26 iunie, pe terenurile bazei BTT Costineşti.
Şedinţa tehnică este programată în data de 25 iunie, locaţia şi ora urmând a fi anunţate în timp util. Tragerea la sorţi pentru CN U12 outdoor de baschet 3x3 va avea loc în cadrul şedinţei tehnice, înainte de începerea competiţiei.
La finalul turneului de la Costineşti, se va acorda titlul de „Campion Naţional outdoor U12 3x3, ediţia 2022”.
XXX
Naţionala masculină de baschet a României va intra, peste aproximativ o lună, în „focurile” ultimei „ferestre” din prima fază a FIBA EuroBasket 2025 Pre-Qualifiers, „vulturii” urmând să se confrunte cu Luxemburg, în data de 30 iunie, şi cu Albania, în data de 3 iulie, în cadrul ultimelor meciuri din Grupa B.
Pentru această campanie continentală, în care România vizează prima poziţie din Grupa B şi implicit accederea în faza secundă a precalificărilor pentru turneul final european din 2025, selecţionerul Dragan Petricevic mizează în pregătire pe un grup format din 15 jucători, cantonamentul urmând să se desfăşoare la Timişoara, gazda partidei oficiale cu Luxemburg.
Foto: Federaţia Română de Baschet / frbaschet.ro
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei