Care este starea de sănătate a selecționerului Mirel Rădoi, infectat cu Covid-19

de Cuget Liber Duminică, 21 Martie 2021 184
Nu mai este mult timp și România va debuta în preliminariile pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2022. Urmează meciurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia, iar FRF a anunțat, duminică, ultimele noutăți în legătură cu starea de sănătate a selecționerului Mirel Rădoi, infectat cu Covid-19.

Astfel, conform FRF selecționerul nu va putea fi prezent la reunirea oficială a tricolorilor. Rădoi este asimptomatic, dar nu poate fi alături de elevii săi.

Totuși, oficialii de la Casa Fotbalului speră ca selecționerul să iasă negativ la următoarele teste și să poată fi pe banca tricolorilor la debutul în preliminariile pentru CM 2022.

Ce spune FRF despre starea de sănătate a lui Mirel Rădoi

"Selecţionerul a primit luni, 15 martie, rezultat pozitiv la testarea COVID. Din păcate, situaţia nu s-a schimbat până acum. Mirel Rădoi este asimptomatic însă nu poate fi prezent la reunirea oficială a tricolorilor.

Implementarea programului de pregătire va începe, astfel, prin ceilalţi membri ai staff-ului tehnic, dar sub coordonarea selecţionerului, conectat la toate activităţile lotului. Vă vom oferi curând detalii şi imagini despre aceste modalităţi de lucru", se arată pe site-ul FRF.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei