CFR Cluj l-a transferat pe tânărul Luca Mihai

de Mircea GHIȚĂ Duminică, 23 Iulie 2023 374
Echipa de fotbal CFR Cluj l-a transferat pe Luca Mihai, internaţional român Under-20, a anunţat clubul pe pagina sa de Facebook.
Tânărul mijlocaş central s-a transferat în Italia la doar 15 ani, evoluând pentru Chievo, Bologna şi Spal Ferrrara, la echipele Primavera, iar apoi, la seniori, a jucat pentru AC Trento şi AlbinoLeffe.
La vârsta de 17 ani, mijlocaşul a făcut pasul la echipa mare a celor de la Bologna, fiind promovat şi antrenat de marele Sinisa Mihajlovic.
Un obişnuit al echipelor de juniori ale României, Luca Mihai a fost convocat anul trecut şi la reprezentativa U20 a ţării noastre, jucând împotriva Italiei şi Poloniei.
CFR i-a mai transferat în această vară pe portarul Cătălin Căbuz (Chindia Târgovişte), pe atacantul nigerian Philip Otele (UTA), pe fundaşul sloven Matija Boben (Ternana), pe fundaşul Vasile Mogoş (Crotone), pe fundaşul albanez Arlind Ajeti (Pordenone), pe mijlocaşul congolez Durel Avounou (Umraniyespor), pe fundaşul israelian Ziv Morgan (Ironi Kiryat Shmona) şi pe fundaşul Anton Kresic (HNK Rijeka). De asemenea, atacanţii Jefte Betancor (FC Pafos) şi Sergiu Buş (Chindia Târgovişte) au revenit la formaţia clujeană după împrumuturi. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei