CFR Constanța, "pe val" la Naționalele de popice pentru veterani

de Sandra MIHĂILĂ Miercuri, 03 Septembrie 2014 261
Când vine vorba de jocul de popice, nu există limită de vârstă. Peste 100 de veterani ai popicelor s-au reunit, la sfârșitul săptămânii trecute, la Cinciș, Hunedoara, la Campionatul Național de veterani 2014.
Concursul, ajuns la ediția cu numărul 19, s-a desfășurat atât la individual, cât și pe echipe. Veteranii Constanței au format câte o echipă la masculin și la feminin și traversat țara pentru a participa la competiție. La proba de masculin, s-au pre-zentat 20 de echipe, în timp ce la feminin, doar 4.
Pe primele două locuri ale clasamentului final de masculin
s-au clasat cele două echipe gazdă, Siderurgica Hunedoara II (2.193 puncte) și I (1.985 p). Ultima poziție a podiumului i-a revenit Unirii Tălmaciu Sibiu (1.953), iar CFR Constanța a ocupat locul cinci. Membrii echipei de la malul mării au fost Aurel Antimirescu (485 p), Tudorel Belu (463 p), Ștefan Postolache (435 p) și Cornel Antimirescu (430 p).
Pe de altă parte, jucătoarele constănțence au luat bronzul la echipe, cu un total de 1.560 de puncte. La proba feminină, premiul I l-au luat tot gazdele (1.860), iar pe al doilea a terminat Universitatea Timișoara (1750). Veteranele care au "luptat" pentru Constanța sunt Haritina Telembeci (447 p), Paraschiva Mărișoiu (390 p), Livia Roza (363 p) și Camelia Guliaș (360 p).
Jucătoarea Haritina Telembeci a mai obținut o medalie de bronz, la individual, în timp ce Ion Maican, la individual masculin, a obținut un loc șapte.
"A fost un concurs frumos, cu condiții excelente, o organizare foarte bună și o atmosferă plăcută. Și la anul tot la Hunedoara vom merge pentru acest concurs, pentru că ei sunt câștigătorii acestei ediții și așa e tradiția, cine câștigă organizează. Am reușit să ne întoarcem și cu două premii acasă și sunt bucuroși. Următorul concurs la care vom participa va fi Cupa Orașului Sibiu, la Săliștea, în perioada 2-4 octombrie", a declarat, pentru "Cuget Liber", Radu Gheorghe, președintele secției popice-bowling a CS CFR Constanța. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei