Ciclism: Cursa clasică de la Frankfurt, anulată din cauza amenințărilor teroriste

de Cuget Liber Vineri, 01 Mai 2015 124
Poliția germană a anulat cursa ciclistă internațională care trebuie să aibă loc pe 1 mai la Frankfurt, din cauza unui potențial atac terorist cu bombă, și a operat 2 arestări a unor radicali islamiști care dețineau material exploziv, relatează agenția EFE.
Un bărbat de 35 ani, cu naționalitate dublă germano-turcă, Halil D., și soția sa Senay de 34 ani au fost arestați noaptea trecută, iar poliția din Frankfurt anchetează posibilele conexiuni ale suspecților cu grupările extremiste. Poliția a decis să anuleze cursa de vineri, de teama unui posibil atentat și după ce a descoperit la domiciliul suspecților arme, muniții, o bombă artizanală și diverse substanțe cu care se putea pregăti explozivi. Halil a fost observat într-o zonă împădurită de pe traseu, pe când era monitorizat de serviciile de securitate, scrie Agerpres.

Taguri

Comentează știrea

Andrei
1 mai 2015
Munceste de acasa!

Cautam oameni seriosi. Se lucreaza part-time. Este vorba de o Franciza Alternativa Noi oferim studii gratuite sub forma de cursuri trimise pe mail. Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Minim 18 ani. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "PART-TIME" la adresa de email : [email protected]

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei