Cine sunt campionii Naționalelor de Kung-Fu de la Medgidia

de Andrei ALDEA Luni, 29 Aprilie 2013 136
Sâmbătă, la Sala Sporturilor din Medgidia, s-a desfășurat Campionatul Național de Kung-Fu, proba Light-Fighting Sanda. La campionat, au participat 76 de sportivi, din 11 cluburi de la Federația Română de Arte Marțiale de Contact. 
Sportivii din județul Constanța au obținut 44 de medalii. Iată campionii: Alexandru Neagu (CS Marea Neagră), la seniori, open și la seniori, -80 kg; Tanislav Petcu (Marea Neagră), la seniori, +80 kg; Eduard Șerban (CSA Axiopolis Sport Cernavodă), la juniori 16-17 ani, open; Leonardo Savioli (CS Shaolin Callatis Mangalia), la cadeți 14-15 ani, +45 kg; Cosmin Iulian Labeș (Shaolin Callatis), la mini-cadeți 12-13 ani, -45 kg; Ionuț Ovidiu Moroianu (Marea Neagră), la mini cadeți 12-13 ani, +45 kg; Ștefan Iulian Mardarie (Shaolin Callatis), la copii 10-11 ani, -45 kg; Cristian Minculescu (Axiopolis), la copii 10-11 ani, +45 kg; Fabian Popa (Marea Neagră), la copii 89 ani, -35 kg; Tănase Apostol (Marea Neagră), la copii 8-9 ani, cat. +35 kg; Cristian Safta (Shaolin Callatis), la copii 6-7 ani, -21 kg; Octavian Vasile (Axiopolis), la copii 6-7 ani, -25 kg; Iustin Iordache (Marea Neagră), la copii 6-7 ani, +25 kg; Beatrice Rosăneanu (Marea Neagră), la feminin 12-14 ani, open. 
"Campionatul a fost organizat cu sprijinul direct al primarului Marian Iordache, care s-a implicat în organizarea în cele mai bune condiții a campionatului. Proba de Light-Fighting Sanda este una tehnică, care impune o bună pregătire a sportivilor. Meciurile disputate au fost deosebit de animate, cu multe puncte obținute prin tehnici de salt. Cel mai bun sportiv al campionatului a fost Alexandru Neagu, cel care a câștigat medaliile de aur la categoria sa de greutate și la open. Cei mai buni sportivi vor fi selecționați la lotul național de Kung-Fu", a declarat președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei