Campionatul Național de rugby juniori sub 18 ani Cleopatra - Steaua, derby-ul din "Badea Cârțan"

de Sorin MIHALACHE Sâmbătă, 26 Octombrie 2013 261
Marele derby al Campionatului Național de rugby juniori sub 18 ani se desfășoară duminică, 27 octombrie, la Constanța. Cele mai în formă echipe ale Seriei Muntenia, CS Cleopatra Mamaia și CSA CSS Steaua București, se vor afla față în față, de la ora 13.00, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", într-o partidă contând pentru etapa a patra de campionat. 
Prin vocea președintelui Vasile Chirondojan, gruparea de la malul mării anunță că nu este conceput alt rezultat înafara victoriei. "Trebuie să câștigăm acest meci, suntem favoriți, iar o victorie ar confirma parcursul foarte bun de până acum. Avem ambiția de a deveni campioni cu victorii pe linie, atât în sezonul regulat, cât și în fazele superioare", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Chirondojan. Până în momentul de față, CS Cleopatra a înregistrat trei victorii, toate cu tot cu bonus (22-7 cu ACS Flamingo, 39-3 cu CSM Olimpia, 57-7 cu CTMRTF București), la fel ca și gruparea din Ghencea, cu mențiunea că Steaua are la activ un succes fără bonus. Atenție însă, în două dintre jocuri, bucureștenii au reușit per-formanța de a se impune la 0! În clasament, CS Cleopatra ocupă locul întâi, cu 15 puncte, urmată de Steaua (14 p) și Flamingo (10 p). Iată și celelalte partide ale rundei, care se vor juca tot duminică: ACS Flamingo - CSM Olimpia, CTMRTF București - RC Grivița.
Taguri

Comentează știrea

gogu
28 octombrie 2013
gazdari

V-ati demonstrat inca o data capacitatea de a stimula arbitrajele CORECTE de la malul marii. Felicitari brigazii de arbitrii care au servit la masa de pranz doua eseuri corecte ale campioanei... nu visati urat cand inchideti ochii si va bateti joc de munca unor copii...indiferent ce club reprezinta... ? Daca are impresia vreun club de rugby ca va castiga la Constanta ... ori nu e cu picioarele pe pamant ori aduce arbitrii de afara...

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei