Clubul CFR Cluj a anunţat transferul lui Andrei Burcă la gruparea saudită Al-Okhdood

de Mircea GHIȚĂ Luni, 17 Iulie 2023 133
Clubul de fotbal CFR Cluj a a anunţat, luni, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, transferul fundaşului Andrei Burcă la gruparea Al-Okhdood din Arabia Saudită.
„Cluburile CFR 1907 Cluj şi Al-Okhdood au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundaşului Andrei Burcă la formaţia din primul eşalon al Arabiei Saudite. Venit în Gruia în vara anului 2019, Andrei a devenit rapid unul dintre pilonii de rezistenţă din apărarea echipei noastre. Evoluţiile excelente de la CFR Cluj l-au propulsat în echipa naţională a României şi i-au făcut pe specialiştii din fotbal să îl declare, în numeroase rânduri, cel mai bun fundaş central din campionatul intern. Îţi mulţumim încă o dată pentru devotamentul cu care ţi-ai desfăşurat activitatea la CFR Cluj şi îţi urăm multă baftă în carieră”, se menţionează pe site-ul citat.
În cele patru sezoane în care a îmbrăcat tricoul alb-vişiniu, fundaşul central a bifat 163 de meciuri şi a câştigat, alături de CFR, 3 titluri de campion şi o Supercupă a României. În competiţiile europene, Burcă a jucat în 45 de partide pentru CFR Cluj, fiind marcator în meciul câştigat pe teren propriu cu Celtic, victorie care ne-a adus calificarea în primăvara europeană în sezonul 2019-2020.
În vârstă de 30 de ani, pentru Burcă transferul în Arabia Saudită reprezintă prima experienţă în străinătate, el evoluând în cariera sa de până acum numai în ţară la formaţiile FCM Bacău, Aerostar Bacău, SC Bacău, FC Botoşani şi CFR Cluj. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei