Clubul Sportiv Municipal Constanţa, pregătit pentru noi provocări

de Mircea GHIȚĂ Sâmbătă, 10 Februarie 2024 236
Va fi o nouă săptămână cu meciuri importante pentru sportivii de la CSM Constanța. Handbaliștii noștri revin în Sala Sporturilor pentru a face spectacol, aşa cum ne-au obişnuit întotdeauna şi pentru a ridica tribunele în picioare. Echipa de pe litoral cheamă constănțenii pentru a o încuraja la meciul cu Füchse Berlin din EHF European League, de marțea viitoare.
Aşadar, săptămâna următoare începe cu handbal spectacol. Marți, 13 Februarie, de la ora 19:45, în Sala Sporturilor, CSM joacă primul meci din Main Round-ul EHF European League.
După ce a eliminat-o, în preliminarii, pe finalista ediției trecute, Fraikin Granollers, CSM joacă acum și cu deținătoarea trofeului.
La Constanța vine Füchse Berlin, care a câștigat anul trecut competiția, cu 15 victorii în 16 meciuri.
Echipa din capitala Germaniei are un parcurs perfect în acest sezon, reușind victorii pe linie în Grupa G, inclusiv împotriva lui Dinamo. „Vulpile” merg bine și în Bundesliga, unde au „iernat” pe locul secund, dar la egalitate de puncte cu liderul Magdeburg, pierzând doar 4 puncte în 18 partide.
Meciurile se joacă într-un ritm trepidant şi pentru voleibalistele CSM Constanța. Într-o partidă restantă din etapa a 14-a în Divizia A1, marți, elevele antrenate de Florin Voinea și Radu Began au cedat în Sala Sporturilor, 0-3 (18,18,21) cu Dinamo București, experiența oaspetelor fiind decisivă. Următorul meci este programat tot pe teren propriu și constănțencele își doresc o evoluție cât mai bună în fața uneia dintre fruntașele clasamentului, CSM Lugoj (câștigătoarea Cupei României), partida contând pentru etapa a 17-a. Suporterii sunt invitați la Sala Sporturilor, duminică, 11 februarie, de la ora 15:00.
În cadrul etapei a 17-a din Divizia A1, CSM Constanța va avea o partidă dificilă cu Dinamo București. Voleibaliștii antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală au cedat etapa trecută, 1-3 pe terenul campioanei, Arcada Galați. Partida cu Dinamo se va disputa sâmbătă, 10 februarie, de la ora 18:00 în Sala Sporturilor din Constanța.
Baschetbaliștii de la CSM Constanţa joacă un nou meci important în Grupa 1-10 din Liga Națională Getica ’95. După victoriile cu Dinamo și Rapid, băieții antrenați de Dan Fleșeriu și Valentin Boian au un moral excelent, iar CSM Constanța, cu noua achiziție Jaylon Scott, merge încrezătoare pe terenul lui CSO Voluntari, pentru duelul din etapa a XXI-a. Ambele echipe au câte patru succese în cont și cine câștigă face un pas mai sus în Grupa 1-10, către play-off. Partida se joacă sâmbătă, 10 februarie, de la ora 18:30, iar meciul este LIVE pe FRB TV.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei