Clubul Sportiv Ovidiu se pregăteşte pentru Campionatul Naţional de Karate de la Constanţa

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 26 Aprilie 2024 31703
Clubul Sportiv Orăşenesc Ovidiu continuă să participe cu numeroşi sportivi la diferite competiţii din cadrul mai multor discipline sportive.
De data aceasta a venit rândul celor de la karate, care vor participa la Campionatul Naţional de Juniori şi Cadeţi, dar şi la cel de Seniori.
Competiţia va avea loc la finalul lunii mai, la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanţa.
Antrenorul Ştefan Ghiţulescu este destul de încrezător în forţele elevilor săi şi speră ca aceştia să obţină cât mai multe medalii strălucitoare.
„În perioada 24-26 mai, la Sala Sporturilor din Constanţa, va avea loc Campionatul Naţional de copii şi cadeţi I, adică grupe de vârstă cu copii cu vârstele U6, U8, U10, U12. Toate probele vor include kata şi kumite pentru aceste grupe şi vor mai fi şi meciuri de kumite new style seniori şi juniori I. Clubul Sportiv Orăşenesc Ovidiu va participa la această competiţie cu un număr de aproximativ 20 de copii deoarece este o bună oportunitate, având în vedere că de această dată Campionatul Naţional se va desfăşura la noi acasă. Anul acesta ne-am propus să ne implicăm şi să încercăm să aducem medalii şi pe proba de kata. Până acum participam doar la kumite, dar acum vom încerca să introducem cât mai mulţi copii la proba de kata. Încercăm ca CSO Ovidiu să se claseze în clasamentul final pe cluburi pe podium. Va fi a patra competiţie de anul acesta. Am participat la Cupa Satori de la Constanţa, Cupa Ovidiu şi AKRO, care a avut loc la Bucureşti. Este o bună şansă ca toţi copiii pe care îi antrenez să poată să fie văzuţi de către părinţi, prieteni şi bunici, deoarece acest concurs nu implică deplasare. Ne pregătim suplimentar pentru această competiţie. În afară de antrenamentele obişnuite mai avem şi două antrenamente în week-end. Sâmbăta şi duminica ne pregătim la sala din Ovidiu, iar în cursul săptămânii ne antrenăm la o sală privată din Constanţa”, a declarat antrenorul Ştefan Ghiţulescu.
Așadar, sportivii de la CSO Ovidiu ar putea performa şi de această dată. La ultima competiţie la care au participat, Cupa Ovidiu, sportivii ovidieni au strâns multe medalii şi s-au clasat, foarte mulți dintre ei, pe diferite trepte ale podiumului.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei