Comisia de recurs a FRF a respins apelurile echipelor Dinamo şi UTA Arad de reducere a sancţiunilor

de Mircea GHIȚĂ Miercuri, 10 Aprilie 2024 321
Comisia de recurs a Federaţiei Române de Fotbal a respins, în şedinţa de marţi, apelurile formulate de cluburile Dinamo Bucureşti şi UTA Arad, de reducere a sancţiunilor dictate de Comisia de disciplină în urma violenţelor de la meciul direct de pe stadionul Arcul de Triumf.
Atât Dinamo, cât şi UTA Arad vor avea posibilitatea să atace decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).
„Întrunită marţi, 9 aprilie 2024, Comisia de Recurs din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri: AFC UTA Arad vs. CDE a LPF - Sancţiune disciplinară - Respinge recursul ca nefondat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 09.04.2024, în şedinţă nepublică, la sediul LPF şi SC Dinamo 1948 SA vs. CDE a LPF - Sancţiune disciplinară - Respinge recursul ca nefondat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 09.04.2024, în şedinţă nepublică, la sediul LPF”, se arată în decizia comisiei, publicată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.
Cluburile Dinamo Bucureşti şi UTA Arad au fost sancţionate drastic, la 27 martie, de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal să dispute fiecare patru meciuri fără spectatori, în urma incidentelor de la meciul direct din etapa a 30-a a Superligii. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei