Constănțeanca Elena Zaharia, aur la Top 12 juniori III

de Sandra MIHĂILĂ Marţi, 27 Ianuarie 2015 170
Zilele trecute, la Bistrița, a avut loc competiția Top 12 la tenis de masă, juniori III, unde Constanța a avut patru reprezentanți.
La feminin, Elena Zaharia a cucerit medalia de aur, în timp ce colega sa Camelia Mitrofan s-a clasat pe locul al doilea. Cea de-a treia sportivă de la malul mării, Claudia Caragea, a ocupat locul al zecelea. Toate cele trei sportive sunt legitimate la CS Farul.
La masculin, Constanța a fost reprezentată de Ștefan Zdrobeu (LPS Constanța), care s-a clasat pe locul opt.
"Copiii au jucat foarte bine. Elena Zaharia a pierdut un singur meci, care practic nu mai conta. Camelia Mitrofan a avut trei înfrângeri și a fost la egalitate cu locul trei, însă a avut un setaveraj mai bun. Ștefan a fost singurul nostru participant la secțiunea masculină. El a lipsit de la antrenamente, din cauza faptului că a fost bolnav. Dacă nu lipsea, putea avea o clasare mai bună. Este un start de an bun. Sunt sigur că anul acesta vom avea rezultate mult mai bune la copii, față de anul trecut", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Viorel Filimon.
Din motive medicale, Hakan Seicamet (LPS) nu a mai putut participa la competiție.
Cei patru sportivi sunt pregătiți de Viorel Filimon, Liliana Sebe și Rodica Gheorghe.
Podiumul feminin a fost completat de Raluca Guceanu (CSTA București). La băieți, locul I a fost ocupat de Silviu Tomica (Spartac București), urmat de Bogdan Iacob (Pristavu Câmpulung) și Bogdan Poteraș (CSM Buzău). 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei