Cristina Neagu și Andreea Chițu, Premiul Național pentru Sport 2015

de Sandra MIHĂILĂ Miercuri, 23 Decembrie 2015 168
Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român a hotarat cu unanimitate de voturi ca PREMIUL NATIONAL PENTRU SPORT 2015 să fie acordat, la egalitate, sportivelor Andreea Chitu (judo) și Cristina Neagu (handbal), informează site-ul COSR.
Premiul național pentru sport este în valoare de 30.000 lei.

Alături de Andreea Chițu și Cristina Neagu au mai fost propuși sportivii: Horia Tecău (tenis), Eliza Samara (tenis de masă), Simona Halep (tenis), Ana Maria Popescu (scrimă), Marian Drăgulescu (gimnastică), Andreea Munteanu (gimnastică) și Tiberiu Dolniceanu (scrimă).

Decizia afost luată în ședința Comitetului Executiv (CEx) al COSR, desfășurată marți, la care a fost prezentă Elisabeta Lipă, ministrul Tineretului și Sportului, vicepreședintele COSR și membru al Cex al COSR.

În 2015 judoka Andreea Chițu a obținut următoarele rezultate la categoria 52 kg: locul 2 la Campionatul Mondial, locul 1 la Jocurile Europei (JE) și Campionatul European, competiție inclusă în cadrul JE, locul 1 în clasamentul mondial al Federației Internaționale de Judo și patru turnee internaționale câștigate.

Performanțele handbalistei Cristina Neagu, în anul 2015, au fost: câștigarea medaliei de bronz cu echipa României la Campionatul Mondial, fiind declarată și golgheterul CM, locul 5 în clasamentul Federației Internaționale de Handbal și a cucerit trofeul EHF Champions League, cu chipa Budugnost Podgorica.

Taguri

Comentează știrea

Cosmin
23 decembrie 2015
Cum sa faci bani pe net sigur!

Cum sa faci bani pe net sigur! Este timpul sa te orientezi conform timpurilor moderne si sa incepi un curs GRATUIT si exceptional care te invata repede cum sa faci bani pe net sigur! Cursul il primesti imediat si cuprinde multe explicatii clare prin care inveti pas cu pas cum sa faci bani pe net sigur. Cere acum mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei