CS Năvodari se întoarce cu o centură „Union Fighters” din Italia

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 13 Iulie 2022 187
Doi sportivi legitimaţi la CS Năvodari - Cristian Tăbârcă şi Fabian Jipeanu, antrenaţi de Marcel Jipeanu - au fost prezenţi la gala internaţională de kick-boxing „Union Fighters”, organizată în localitatea Casaluce, din Italia.
Fabian Jipeanu a luptat cu Daniela Cancello, reuşind un meci bun şi extrem de spectaculos, la capătul căruia şi-a adjudecat centura pusă în joc. Constănţeanul se află într-o formă foarte bună, după o serie de victorii în campionat şi în meciul în care a câştigat Centura „Dragon Fight”. La doar 9 ani, este campionul României la Kempo K1 şi Semi Kempo, are trei medalii de aur la trei probe diferite în campionatul european ICO Ungaria şi două medalii de aur la competiţia „Kids Genova Italia”.
La rândul său, Cristian Tăbârcă l-a avut ca adversar pe Giuseppe Torrombacco, reprezentant al gazdelor, iar la capătul unui meci dominat de sportivul constănţean, decizia arbitrilor a fost în favoarea italianului.
„Sunt dezamăgit de decizia arbitrilor, toată lumea a văzut cine a câştigat cu adevărat meciul. Faptul este deja consumat, avem lucruri importante de realizat, urmează Campionatul European de box, din Turcia, unde urmărim să câştigăm o medalie”, a declarat Marcel Jipeanu.
Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei