CSA Steaua Bucureşti s-a calificat dramatic în sferturile LEN Euro Cup la polo

de Mircea GHIȚĂ Duminică, 24 Martie 2024 106
CSA Steaua Bucureşti s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale LEN Euro Cup la polo pe apă, după ce a învins formaţia elenă Panionios Atena cu scorul de 20-18 (2-2, 3-2, 2-4, 4-2, 9-8), în urma aruncărilor de departajare în manşa secundă a optimilor de finală, în Bazinul Steaua din capitală.
După 11-12 în tur, Steaua a câştigat cu 11-10 în bazinul propriu, golul care a trimis meciul la penalty-uri fiind marcat când mai erau două secunde din timpul regulamentar, de Răducu Alex Dincă. Steaua a revenit de la 9-10, punctând de două ori în ultimul minut, cealaltă reuşită fiind a lui Filip Klikovac.
La penalty-uri, singurul care a ratat din 18 execuţii a fost Grigorios Kapetanakis, care a nimerit bara, David Bota aducând victoria roş-albaştrilor.
Golurile Stelei au fost înscrise de Vlad Georgescu 6, Andrei Neamţu 4, Răducu Alex Dincă 3, Tudor Fulea 2, David Bota 2, Filip Klikovac 1, Andrei Ţepeluş 1 şi Nebojsa Vuskovic 1.
Pentru oaspeţi au marcat Nikolaos Kopeliadis 5 goluri, Alexandros Evgenios Gounas 5, Konstantinos Gkiovetsis 4, Ioannis Papakos 2, Konstaninos Mourikis 1, Grigorios Kapetanakis 1.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei