CSO Ovidiu, participare cu succes la Cupa Oraşului la Karate. "Cu fiecare eveniment creăm o sărbătoare"

de Mircea GHIȚĂ Luni, 01 Aprilie 2024 30210
Sâmbătă, la Ovidiu, a avut loc cea de-a şasea ediţie a Cupei Ovidiu la Karate, o competiţie care a devenit deja tradiţională. Concursul a avut loc în sala de sport a oraşului Ovidiu, iar la eveniment au participat peste 230 de sportivi din toată ţara. Sportivii de la Clubul Sportiv Orăşenesc Ovidiu au obţinut rezultate remarcabile la această competiţie.
La categoria Kumite, CSO Ovidiu a obţinut trei locuri întâi, prin Flavius Stoica, Hanriot Emanuela Rebeka şi Andreea Guriţă şi două locuri trei, prin George Bogdan Isac şi prin Ana Maria Urlea.
Totodată, la categoria Kumite New Stille, formaţiunea din Ovidiu şi-a adjudecat trei locuri întâi, prin Eva Maria Ghiţulescu, Emma Gavrilă şi Rodica Petronela Zaharia.
La aceeaşi categorie, Andreea Guriţă, Petronela Teacu şi Luca Larion au încheiat competiţia pe locul al doilea, iar Matei Larion, Robert Ştefan, Victor Mocanu, Ştefan Radu, Nicolas Stoica şi David Cristian Ovezea s-au clasat pe cea de-a treia treaptă a podiumului.
„Ne-am aflat la o competiție cu un real succes, asta o spune numărul real de participanți pentru că am avut peste 230 de participanți de la 13 cluburi din țară. La Ovidiu, cu fiecare eveniment creăm o sărbătoare și un mediu plăcut pentru sport și pentru copiii din Ovidiu. Suntem la a șasea ediție, vrem să ajungem la cât mai multe ediții și la cât mai mulți participanți”, a declarat pentru Cuget Liber Dan Radu, preşedintele CSO Ovidiu.
Unul dintre oamenii care s-a implicat foarte mult în organizarea competiţiei este sensei Ştefan Ghiţulescu, cel care şi-a dedicat şi îşi dedică şi în continuare viaţa pentru această artă care se numeşte karate.
„Avem deja o tradiție de peste cinci ani de zile, suntem fericiți pentru că din ce în ce mai multe cluburi din țară, 13 la număr, își doresc și își manifestă interesul pentru această cupă care, în curând, va fi luată în vedere la calificarea sportivilor la lotul național, ceea ce ne bucură și ne dă valoare ca și competiție sportivă. Sportul educă și disciplinează atât copiii cât și adulții, iar în artele marțiale ținem la acest lucru. Este un domeniu în care copiii riscă accidentări, dar dacă didactica este bună și atmosfera prietenoasă, atunci reușim să atragem copii spre acest sport”, ne-a transmis şi sensei Ştefan Ghiţulescu.
Aşadar, evenimentul de la Ovidiu a reprezentat un real succes pentru artele marţiale din judeţ, dar şi pentru cele din întreaga ţară.
Cei mai mici dintre sportivi au fost însoţiţi de către antrenori, dar şi de către părinţii care au trăi în tribune cu sufletul la gură întreaga competiţie.
Organizatorii speră ca la anul numărul participanţilor să crească şi astfel să crească şi valoarea competiţiei.
Prin aceste cupe şi medalii pe care karatiştii de la CSO Ovidiu le-au câştigat, clubul dobrogean îşi măreşte astfel salba care şi aşa era una destul de consistentă.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei