Divizia A la handbal feminin CSU Neptun s-a impus în derbyul cu ACS Școala 181 București

de Andrei ALDEA Luni, 11 Martie 2013 317
Constănțencele de la CSU Neptun au obținut o victorie, ieri, la Sala Sporturilor, în confruntarea cu ACS Școala 181 București, scor 31-21 (15-10), contând pentru etapa a XIX-a a Diviziei A la handbal feminin. 
Jucătoarele antrenate de Ion Crăciun și Florin Cazan au mai făcut astfel un pas către revenirea în Liga Națională, distanțându-se de formația bucureșteană în clasament și acumulând un total de 36 puncte. 
"Am obținut o victorie meritată și foarte importantă în lupta pentru promovare. Echipa bucureșteană a dat o replică bună, ne așteptam la acest lucru, dată fiind calitatea jucătoarelor pe care le au în lot. Totuși, jocul a arătat că alcătuim o echipă mai bună și merităm poziția pe care o avem în clasament. Din păcate, rămâne aceiași îngrijorare cu care trăim fiecare meci, aceea de a nu pierde vreo jucătoare datorită accidentărilor. Avem un lot redus numeric și încă mai avem de disputat șapte meciuri din actualul campionat", a declarat Ion Crăciun. 
CSU Neptun: Mihaela Petrescu 14 intervenții salvatoare (2x7m), Iana Sitenko 2 - portari; Mădălina Toma 7 goluri (6x7m), Daniela Arfir 6, Alla Sheiko 6, Oana Ionescu 4, Ana Maria Drăguț 4, Adina Zlăvog 3, Nicoleta Rusu 1, Andreea Mărginean, Andreea Vasiliu, Mariana Filip. 
Următoarea rundă este programată tocmai pe 4 aprilie, când echipa constănțeană va întâlni pe Rapid CFR București, în deplasare. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei