CSU Neptun va avea un nou portar. Tratative pentru al doilea transfer!

de Sandra MIHĂILĂ Marţi, 06 Ianuarie 2015 425
Anul 2015 a început cu vești bune pentru echipa de handbal feminin CSU Neptun. Gruparea constănțeană este pe cale de a finaliza transferul a două jucătoare. 

În timp ce antrenorul Ion Crăciun este mai rezervat în a se pronunța dacă totul este sigur sută la sută și până nu le vede pe cele două handbaliste la antrenamente, conducerea clubului este sigură de venirea sportivelor la Constanța. 

"După părerea mea, discuțiile s-au încheiat. Vorbim de transferul unei portărițe și a unei jucătoare de câmp de la HCM Roman. Negocierile s-au încheiat, astăzi (n.r. - ieri) am trimis cererile de transfer la federație și săptămâna acestea le așteptăm. Portărița, Paula Vișan, vine sută la sută. Mi-a spus că marți pornește spre Constanța", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CSU Neptun, Cornel Panait, care nu a putut să ne ofere numele celeilalte jucătoare. 

Despre cealaltă sportivă, antrenorul Ion Crăciun spune: "Nu se știe încă sigur. Așteptăm răspuns". 

În noul an, obiectivul echipei constănțene este menținerea în prima ligă, iar odată cu venirea aces-tor două jucătoare, con-ducerea clubului speră la mai bine. "Dacă cele două jucă-toare vor evolua la adevă-rata lor valoare la echipa noastră, Crăciun m-a asi-gurat că echipa va avea altă față", a completat Panait. 

În altă ordine de idei, joi, la Sala Sporturilor, CSU Neptun va disputa un meci amical cu echipa CS Năvodari, formație antrenată de Eden Hairi. "Este vorba de un meci de verificare, pentru fete. În acest joc, se va pune accent pe strategiile tehnico tactice pe care antrenorul Ion Crăciun le încearcă", a spus Eden Hairi. 

Duminică, CSU Constanța va disputa primul meci din returul Ligii Naționale, pe teren propriu, cu Cetate Deva. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei